Tyxo.bg counter

BDRollers - Китай

Всичко започна преди 4 години. След повече от 25 години опит, завършила козметология в САЩ в елитния Catherine Hinds Institute of Esthetics, основателка на верига козметични салони в България, Мария Иванова и нейните сътрудници търсеха начини да подобрят микроиглената мезотерапия в няколко аспекта.

 Микроиглената мезотерапия е изключително ефективен метод за мезотерапия. Тя изцяло елиминира епидермиса като бариера, пречеща ни да въведем ценни активни вещества.
Тогава възникна въпросът: няма ли начин, вместо да се използва обезболяващо средство, да се подходи по физичен начин и да се успокои болката чрез вибрация. Оказва се, че специална честота и сила на трептене успяват да елиминират болката и процедурата от неприятна до болезнена става – приятна.
Така на бял свят се появи последния модел на професионалния дермаролер с вибрация и галванично напрежение. Към него се добавиха още ярки медицински LED диоди. Така само нашия професионален дермаролер комбинира микроиглената мезотерапия с LED терапия в една процедура.

Продукти, добавени за сравняване: 0


Дермаролер за мезотерапия с игли с 24к златно покритие - BDRollers

Дермаролер за мезотерапия с игли с 24к златно покритие - BDRollers

Дермаролер за мезотерапия с игли с 24к златно покритие - BDRollersПредлагаме Ви дермаролери за дом..

45.00 лв.

Продукти от 1 до 1 от общо 1 (1 страници)